Elinstallation Tidaholm

Elinstallation Tidaholm: en behörig elektriker snabbt

Kontakta oss omedelbart när du behöver professionell assistans med säkra elinstallationer i Tidaholm.

Med vår flexibilitet behöver du inte längre slösa tid på onödig väntan; vi schemalägger ditt arbete så att det passar din kalender. I många fall kan vi till och med vara redo att utföra jobbet samma vecka om.

Vi tar hand om alla former av elinstallationer vare sig det handlar om belysning, moderniseringar av elcentraler eller installation av laddningsstationer för elbilar, med hjälp av vårt kunniga team av behöriga elektriker. Oavsett om det är vardagliga elprojekt eller omfattande lösningar för renovering eller nybyggnation i Tidaholm, är vi här för att hjälpa dig.

Alltid säkra elinstallationer i Tidaholm

På kort varsel och utan onödig väntan, tar vi hand om diverse elinstallationer i Tidaholm. Alla våra uppdrag utförs exklusivt av behöriga elektriker. Snabbhet och säkerhet är våra främsta kännetecken och uttrycks i vårt främsta värde: service. Detta är något som utmärker oss som din lokala elektrikerfirma.

Vårt åtagande gentemot dig: Personlig service och högkvalitativa elinstallationer i Tidaholm till rimliga priser, utförda av välkvalificerade yrkesmän.

Har du projekt som kräver en behörig elektriker?

Det är av yttersta vikt att vara försiktig med att själv försöka utföra elarbeten. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer du själv utför. Förvånansvärt många elinstallationer kräver en auktoriserad elektriker för att vara säkra och för att ditt försäkringsbolag ska godkänna dem. Att experimentera med elektricitet är inte bara olagligt utan också livsfarligt. Som professionell elektriker påminner vi ständigt våra kunder om vilka elarbeten som inte bör försökas på egen hand. Exempel på uppdrag som bör överlåtas åt oss inkluderar fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag till jordade, samt nedgrävning av elkablar. Kontakta oss så ser vi till att lösa ditt behov snabbt och säkert. Vi erbjuder endast elinstallationer i Tidaholm som är trygga och säkra. Dessutom ger vi dig kvalificerad rådgivning inför dina projekt.

Vår service inkluderar:

 • Elinstallationer av lokala elektriker i Tidaholm
 • Alltid behöriga elektriker
 • Flexibla tidsbokningar för elinstallationer i Tidaholm
 • Överenskomna priser för elinstallationer i Tidaholm
 • Dygnet runt-eljour
 • Rotavdrag för elinstallationer i Tidaholm

Vanliga frågor

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Tidaholm.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Tidaholm!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Tidaholm som tillsammans gått ihop och startat elektrikertidaholm.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Tidaholm.

Boka elinstallation i Tidaholm

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0502-65 98 00 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Tidaholm – samma vecka

Snabba och pålitliga elinstallationer i Tidaholm - oftast tillgängliga inom ett par dagar. Detta har vi möjliggjort genom att utnyttja vår bakgrund som dedikerad eljour, och vi har nu utökat vår snabba service till även planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Tidaholm

Vi är stolta att vara ett certifierat elföretag, auktoriserade av Elsäkerhetsverket. Kvaliteten på våra elinstallationer i Tidaholm kompromissas aldrig. Som en extra bonus är vi också kända för vår snabbhet!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Tidaholm som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom alla typer av elinstallationer. Med lång erfarenhet och djup kompetens inom området har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika typer av elinstallationer för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Som behöriga och auktoriserade elektriker har vi den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att utföra olika typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att upprätthålla högkvalitativt arbete och har en utmärkt kommunikation med våra kunder.

Säkra elinstallationer med TEAM Tidaholm

När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du vara säker på att vi är kompetenta, pålitliga och flexibla. Vår höga tillgänglighet gör att vi oftast kan boka in ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga scheman och priser, vilket ger dig klarhet i vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på alla typer av elinstallationer och kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller eluttag till att byta ut äldre belysning eller installera smarta hem-system. Vi kan även stödja dig med större projekt som elinstallationer i nybyggda hus eller ombyggda kontor. Oavsett ditt behov av elarbete är vi här för att hjälpa dig!

Om du bor i Tidaholm och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!